Skip to Main Content
API ideeën portaal voor Multivers & Boekhoud Gemak

Wij nodigen je als ontwikkelaars van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën voor Multivers & Boekhoud Gemak API. De Multivers & Boekhoud Gemak API is het koppelvlak voor zowel Multivers als Boekhoud Gemak. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard proberen we wel op alle ideeën te reageren.

56 STEM
Status Open voor stemming
Categorie Overig
Created by Jason van Belzen
Created on Jun 17, 2022

Opvragen volledige ContactInfoList (tbv telefoniekoppeling)

Wij hebben een telefoniekoppeling gebouwd (Bubble, www.redcactus.nl) die bij een inkomende oproep in Multivers het juiste debiteur, crediteur of organisatie opzoekt op basis van het gebelde telefoonnummer. Op het moment dat iemand belt, verschijnen deze relatiegegevens automatisch in een popup op het beeldscherm.

Echter, op dit moment is het alleen mogelijk om een lijst van contacten op te halen die horen bij een bepaalde organizationId. Het is dus niet mogelijk om alle contacten op te halen en te filteren op basis van telefoonnummer.

Wij zouden daarom graag zien dat het /ContactInfoList endpoint (zonder vereiste parameters) wordt toegevoegd, zodat we bij een inkomende oproep ook relatiegegevens van een contact kunnen tonen.  • Attach files
  • +36