Skip to Main Content
API ideeën portaal voor Multivers & Boekhoud Gemak

Wij nodigen je als ontwikkelaars van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën voor Multivers & Boekhoud Gemak API. De Multivers & Boekhoud Gemak API is het koppelvlak voor zowel Multivers als Boekhoud Gemak. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard proberen we wel op alle ideeën te reageren.

3 STEM
Status Afgewezen
Categorie Voorraad
Created by Marciano Jorden
Created on Apr 24, 2020

Berekende voorraad meegeven in API

Op dit moment is het alleen mogelijk om de technische voorraad mee te krijgen. Het zou goed zijn om daarnaast ook de berekende voorraad (rekening houdend met artikelen die besteld, maar nog niet geleverd zijn) mee te krijgen.

  • Attach files
  • Beheerder
    Team Boekhoud Gemak
    Sep 7, 2020

    Er wordt gesproken dat het aantal besteld (maar nog niet ontvangen) van een artikel niet uit te lezen is. Dit is gedeeltelijk waar, kies je er voor om het Product object te gebruiken, dan zie je degelijk het aantal besteld, niet geleverd terug door de property "quantityOrdered" uit te lezen. Mogeljk wordt momenteel het object ProductInfo gebruikt. Een Info-variant van een object bevat in de meeste gevallen minder info dat een Edit-variant.

  • +1