Skip to Main Content
API ideeën portaal voor Multivers & Boekhoud Gemak

Wij nodigen je als ontwikkelaars van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën voor Multivers & Boekhoud Gemak API. De Multivers & Boekhoud Gemak API is het koppelvlak voor zowel Multivers als Boekhoud Gemak. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard proberen we wel op alle ideeën te reageren.

16 STEM
Status Toekomstige overweging
Categorie Overig
Created by Guest
Created on Dec 12, 2019

Voer query uit op online database

Via de NativeAPI is het mogelijk om via het commando SqlQueryCommand eigen gemaakte query's uit te voeren. Deze zijn vaak handig in gevallen dat het opvragen van gegevens via de beschikbare functies net niet hetgene oplevert dat je nodig hebt. De functionaliteit wordt bij een groot aantal klanten gebruikt.

 

In de WebAPI kom ik deze functionaliteit vooralsnog niet tegen. Het zou mooi zijn als dit wel beschikbaar zou komen.

 • Attach files
 • Guest
  Jan 7, 2020

  Het betreffende commando wordt gebruikt voor uiteenlopende zaken. Het voordeel van het gebruik van het commando, is dat deze gebruikt wordt binnen de credentials van het API token, waardoor het niet nodig is om een aparte WebODBC-driver te gebruiken.

 • Beheerder
  Team Boekhoud Gemak
  Jan 7, 2020

  Beste, kun je aangeven wat de reden is dat het commando SqlQueryCommand in gebruik is, voor welke informatie wordt dit ingezet?

 • +10