Skip to Main Content
API ideeën portaal voor Multivers & Boekhoud Gemak

Wij nodigen je als ontwikkelaars van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën voor Multivers & Boekhoud Gemak API. De Multivers & Boekhoud Gemak API is het koppelvlak voor zowel Multivers als Boekhoud Gemak. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard proberen we wel op alle ideeën te reageren.

102 STEM
Status Opgeleverd
Categorie Projecten
Created by Bart Scheepens
Created on Apr 16, 2019

Projecten en/of Urenregistratie

Graag dezelfde functionaliteit zoals momenteel in de UBC beschikbaar is, beschikbaar maken in de API's. Eerder kunnen bestaande klanten met Add-Ons voor Projecten/Uren gekoppeld via UBC, niet over naar Multivers Online. Klanten in kwestie moeten nu extra kosten maken om een Private Cloud te gebruiken.

 • Attach files
 • Guest
  Apr 16, 2019

  Nu moeten we de projecten voor de forecast handmatig invoeren wat de fouten kans vergroot. Deze moeten nl aansluiten op de dossiers die we gebruiken.

  Het gebruiken van dossiers in de actuele kosten en omzet was een must omdat we onze projecten niet kunnen uploaden via de API. Zodra we dit hebben kunnen we de dossiers laten vervalen en vervangen door dossiers zodat we alleemaal van dezelfde info gebruik maken. Zowel forecast als actuals.

  Het gebruik van API voor projecten was eigenlijk al bij de opstart in Unit4 een must.

 • +64
19 STEM

Graag de API uitbreiden met de functionaliteit om de stamgegevens inclusief vrije velden van een project te kunnen muteren.

Merged
No description provided
Guest almost 4 years ago in Projecten 1 Opgeleverd
5 STEM

API-endpoint inrichten voor opvragen projecten-lijst

Merged
Het is mogelijk om een klantlijst op te vragen en per klant een request te doen om de projecten van die klant op te vragen. Het zou echter efficiënter zijn als een request gedaan kan worden om alle projecten (incl. verwijziging naar de klant) geda...
Guest over 3 years ago in Projecten 1 Opgeleverd