Skip to Main Content
API ideeën portaal voor Multivers & Boekhoud Gemak

Wij nodigen je als ontwikkelaars van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën voor Multivers & Boekhoud Gemak API. De Multivers & Boekhoud Gemak API is het koppelvlak voor zowel Multivers als Boekhoud Gemak. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard proberen we wel op alle ideeën te reageren.

Status Opgeleverd
Categorie Inkooporders
Created by Ronald de Jong
Created on Mar 21, 2019
Samengevoegd idee

This idea has been merged into another idea. To comment or vote on this idea, please visit MVAPI-I-2 Inkomende goederen ontvangen.

Graag API uitbreiden zodat je ook middels de knop "Voorraad" in het inkoopboek de goederenontvangsten kunt binnenboeken tezamen met de factuurboeking. Merged

Op het moment dat het technisch mogelijk is via de API, kunnen scanpakketten als Basecone en Paperless deze functionaliteit opnemen. Hierdoor kunnen we meer van deze pakketten verkopen, daar men nu vaak niet bereid is dubbel werk te doen (eerst via scanpakket op tussenrekening laten boeken en los daarvan in Multivers de boeking weer opzoeken en middels de "Voorraad" knop dichtzetten tegen juiste inkooporder).

  • +6