Skip to Main Content
API ideeën portaal voor Multivers & Boekhoud Gemak

Wij nodigen je als ontwikkelaars van harte uit om hier nieuwe ideeën aan te maken of te stemmen en te reageren op aanwezige ideeën voor Multivers & Boekhoud Gemak API. De Multivers & Boekhoud Gemak API is het koppelvlak voor zowel Multivers als Boekhoud Gemak. We kunnen niet beloven dat we alle ideeën kunnen realiseren. Uiteraard proberen we wel op alle ideeën te reageren.

32 STEM
Status Opgeleverd
Created by Jeroen Reelick
Created on Feb 14, 2019

Voorraad mutaties

De UBC ondersteunt StockTransaction om voorraden aan te passen. Deze functie wordt niet ondersteund door de API

  • Attach files
  • Edwin Goud
    Dec 6, 2019

    Dat is ook de reden dat het verzoek is om dit in de API op te nemen. De UBC zal ooit (zoals reeds lang geleden door UNIT4 aangekondigd) niet meer gebruikt kunnen gaan worden het zou dan prettig zijn indien het via de API mogelijk wordt om dit te doen. Daarnaast is het gebruik van 2 communicatie methoden met UNIT4 niet optimaal.

    Mocht er interesse zijn in de uitwerking van het gebruik via de API kan er contact opgenomen worden met mijn collega Gerjan Vlot, die heeft als tussenoplossing een eigen API geschreven waarmee de wijzigingen zijn door te voeren. Wellicht dat deze code geïntegreerd kan worden met die van de API van Unit4

  • +15